Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær agurken igennem på langs, og fjern kernerne. Skær agurken i mindre stykker, og kom dem i en foodprocessor. Skær løg, hvidløg, chili, tomater og peberfrugt i mindre stykker, og kom det i. Blend det sammen. Tilsæt avokadokød og vand, og blend igen, til suppen er jævn. Smag til med salt og peber. Stil suppen i køleskabet et par timer.
  2. Skær tortillaerne i meget fine strimler, og fordel dem på bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 10 min. Afkøl dem. Varm 1 cm olie op i en gryde, og frituresteg tortillastrimlerne, til de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og afdryp på køkkenrulle. Server suppen med de sprøde tortillastimler på toppen og pyntet med tomat- og agurketern samt persille.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl og Bente Nissen Lundsgaard / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it