Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

SupperØvrige
Suppen bliver suveræn, hvis du har den suppe, du har kogt en kylling eller et stykke oksekød i, men en smule terning (hellere for lidt end for meget) kan også gøre det.
Sådan gør du:
  1. Skær hovederne af de skyllede asparges, og stil dem til side. Skær en frisk snitflade nederst, og skræl den nederste fjerdedel af stilken for en sikkerheds skyld. Kog endeskiver og trevler 10 min. i 1/3 af suppen, si den og kasser aspargesresterne.
  2. Skær resten af stilkene i småstykker, og kog dem i al suppen i ca. 10 min. sammen med fintsnittet løg. Si det grønne fra, køl det gerne lidt af, og blend det til en glat pasta med lidt mælk.
  3. Smelt smørret, og rør det sammen med melet. Rør det godt igennem over god varme, det skal ikke tage farve. Tilsæt suppen under piskning og derefter aspargespureen og -hovederne. Kog suppen småt i 5 min., smag den til med salt og peber, og server den med lune småbrød.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk