Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra, og gem dem. Skær stængerne i mindre stykker. Hak løget, og svits det kort i smør sammen med aspargesstykkerne i en gryde. Tilsæt bouillonen, og kog det sammen ca. 30 min.
  2. Miks suppen jævn i en foodprocessor eller blender. Pres den herefter gennem en sigte. Varm op igen, og smag til med fløde, citronsaft, salt og peber.
  3. Portionsanret suppen, og fordel rejer og evt. persille over.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it