Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær eller bræk den træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i 2-3 cm stykker. Kog aspargesstykkerne i bouillonen i ca. 4 min. Tag dem op med en hulske, og læg dem i en skål. Hold dem varme under et klæde.
  2. Skær løget i små tern. Svits løg og ris i smør i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld væske, når den forrige er opsuget. Kog risottoen ca. 25 min. i alt.
  3. Rør risottoen med parmesan og fløde. Smag til med salt og peber. Vend aspargesene i, eller drys dem over retten. Pynt med persille og parmesanflager samt sprødstegte, evt. smuldrede baconskiver.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it