Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Vegetarretter
Nogle æg smager bedre end andre, men har du en privat leverandør eller har du fundet nogle gode æg i supermarkedet og er villig til at betale prisen, er denne forårsret meget, meget dejlig.
Sådan gør du:
  1. Kog æggene ca. 4 min., og overhæld dem med koldt vand.
  2. Skær aspargesstilkene af, så de alle er lige lange. Kog dem 2-3 min. i vand med salt, tag dem op, og lad dem dryppe af i et rent viskestykke.
  3. Pisk olivenolie, eddike, sennep og salt og peber sammen til marinaden.
  4. Læg aspargesene på varme tallerkener, og overhæld dem med sennepsmarinaden.
  5. Lav en lille rede af rucola til det pillede æg, og server straks.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it