Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rul dejpladerne lidt ud, og skær hver plade i 6 rektangler. Læg dejstykkerne på bagepapir på en plade. Pensl med sammenpisket æg, og drys med sesamfrø. Bag brødene ved 200 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  2. Skræl aspargesene fra hoved mod fod, og skær den træede ende af. Kog aspargesene ca. 10 min. i letsaltet vand. Afdryp dem i en sigte.
  3. Smag yoghurten til med sennep, persille, salt og peber. Flæk brødene som hotdogbrød. Læg en asparges i hver, og pynt med sennepscreme og hakkede rødløg.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it