Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udstik 4 hjerter af brødskiverne, eller skær bare skorperne af brødet, hvis du ikke har en udstikker. Dyp franskbrødshjerterne hurtigt i mælk. Bland kanel og sukker, og drys det på brødene.
  2. Steg brødene i gyldent smør. Server dem straks med marmelade.
  3. Hindbærmarmelade: Rens og skyl hindbærrene. Kom hindbær, sukker og citronsaft i en gryde, og bring det langsomt i kog. Lad marmeladen småkoge uden låg i ca. 10 min. Tilsæt evt. geleringsmiddel efter anvisningen på emballagen, hvis konsistensen ønskes tykkere. Skum af.
  4. Kom marmeladen på rene, skoldede glas. Luk glassene til, og opbevar dem mørkt og køligt, gerne i køleskabet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it