Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl og tør appelsinerne. Skær tynde strimler af appelsinskallen uden at tage for meget af den hvide med. Kog strimlerne ca. ½ time i lidt vand under låg, til de er bløde. Afdryp dem i en sigte.
  2. Fjern appelsinkerner og alt det hvide fra appelsinkødet, og skær det i små tern. Gem saften. Kog sukker og vand sammen i en gryde, til sukkeret er opløst. Tilsæt appelsinskal, appelsinkød og -saft. Kog marmeladen ca. 40 min., til den løber langsomt af en ske. Skum marmeladen af.
  3. Kom marmeladen på rene og skoldede glas. Luk glassene til. Opbevar marmeladen mørkt og køligt, gerne i køleskabet.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it