Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og pisk, til det er skummende. Tilsæt mælk, hjortetakssalt og de to slags mel. Kom dejen i en smurt springform 22 cm i diameter, og bag kagen ca. 40-45 min. ved 175 gr.
  2. Afkøl kagen, og del den i to bunde.
  3. Udblød husblassen i koldt vand 10 min. Tag husblasbladene op af vandet, og kom dem i en skål, der kan tåle varme. Smelt husblassen i mikroovn eller over vandbad. Rør appelsinsaften i.
  4. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Kom appelsinskal og husblasblandingen i, og rør det sammen. Dæk det til, og stil det i køleskabet i to timer. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i appelsinblandingen.
  5. Knus makronerne i en skål, og dryp med Grand Marnier. Fordel makronerne på en lagkagebund. Fordel halvdelen af appelsincremen over. Læg den anden bund over, og stænk med Grand Marnier. Fordel resten af skummet over kagens top og sider. Pynt med mandarinbåde og sølvkagekugler.
Velbekomme!
Annonce
Pin it