Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom nypresset appelsinsaft i en gryde. Tilsæt skal fra appelsin og citron sammen med sukker og stjerneanis. Lad det hele koge ca. 4 min. uden låg, så lidt af væden fordamper. Kom husblas i blød i koldt vand ca. 4 min. Pres overskydende væde bort. Smelt husblassen i appelsinvæden, når den er kølet ned til ca. 40 gr.
  2. Pisk æggeblomme og sukker let og cremet. Pisk æggehviderne stive, og pisk fløden til skum. Vend æggeblommer, æggehvide og flødeskum i den afkølede appelsinsaft. Kom fromagecremen i en skål eller portionsglas, og lad den stå koldt, til den skal spises (minimum 2 timer).
  3. Skær kumquat i tynde skiver, og kom dem i en gryde med appelsinsaft, sukker og stjerneanis, og lad det koge i ca. 4 minutter.
  4. Lad de syltede kumquatskiver køle af, og server dem til fromagen. Pynt evt. med lidt flødeskum og hele stjerneanis.
Velbekomme!
Annonce
Pin it