Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

En dejlig luftig appelsinfromage er den perfekte dessert på denne årstid.
Appelsinfromage med sprød nougat
6 personer
5 blade husblas
100 g sukker
Pynt:
sprød nougat
100 g sukker
Sådan gør du:
  1. Sæt husblassen i blød i koldt vand 10 min.
  2. Pisk æggeblommer og sukker godt til det er cremet, og tilsæt revet appelsinskal og 1 dl af appelsinsaften.
  3. Tag husblassen op med det vand, der hænger ved bladene, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Lad den køle af, til den er fingervarm. Rør ½ dl appelsinsaft i. Rør lidt af æggemassen i. Hæld nu blandingen i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres.
  4. Pisk æggehvider og fløde stift hver for sig. Når æggeblandingen begynder at stivne lidt, vender du først de piskede æggehvider, og derefter flødeskummet, forsigtigt i. Hæld fromagen i portionsglas eller dekorative kopper. Stil fromagen tildækket i køleskab ca. 4 timer.
  5. Pynt med flødeskum, appelsinskal, frisk mynte og sprød nougat.
  6. Sprød nougat: Rist mandlerne på en tør pande. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde eller stålpande, til det er gyldent, og kom de lune mandler i. Smør massen ud på bagepapir.
  7. Når det er stivnet, knuses den med en kagerulle. Gem 6 lidt større stykker, som du kan pynte fromagerne med.
Tips!
Når den sprøde nougat skal knuses let, kan du bruge en kagerulle eller give den en kort tur i foodprocessoren.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Jes Buusmann
Annonce
Pin it