Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Angelcake er en amerikansk juleklassiker.
Angelcake
10 personer
Angelcake
6 æg
2½ dl sukker
2½ dl hvedemel
Fyld:
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommerne i et ad gangen. Tilsæt sukkeret, og pisk igen. Vend sigtet hvedemel i.
  2. For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir, og kom dejen heri.
  3. Bag kagen på midterste ovnribbe ved 175 gr. i ca. 1 time. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal kagen bage lidt længere.
  4. Flæk kagen i 3 bunde. Smør en bund med halvdelen af cremefraichen og herefter halvdelen af marmeladen. Læg en bund over, og gentag.
  5. Icing: 4 past. æggehvider (2 bægre) 1 tsk. citronsaft 350 g flormelis Tilbehør: flødeskum 1. Pisk hviderne kort med citronsaft. Kom flormelis i, og pisk til sej marengs. 2. Fordel icingen over kagen med en spiseske. Server kagen med flødeskum.
Tips!
Du kan servere kagen straks, så icingen er blød, eller du kan lade kagen tørre et par timer, så bliver icingen mere fast.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk