Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun andelårene i en gryde. Hak hvidløgsfeddene fint. Skær løg, persillerod og gulerod i meget små tern. Svits kort grønsagerne med i gryden. Kom hvidvin, laurbærblad og timian i gryden, og kog op. Hæld vand over, så det lige dækker. Krydr med salt og peber.
  2. Kog andelårene ca. 3½ time, til de er meget møre. Pil kødet fra benene, og kasser skindet.
  3. Riv kødet i trevler med et par gafler i en skål. Kog lagen ind til 1½ dl, og kom den over kødet i et syltetøjsglas eller en porcelænsform. Smag til med salt og peber. Pres det hele godt sammen. Stil anderilletten koldt natten over.
Tips!
Anderillettes kan også købes færdig på dåse eller bestilles hos mange slagtere.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it