Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom andelårene i et ovnfast fad med låg, eller brug en stegegryde, hvor låg og håndtag kan tåle ovnvarme. Hæld sauterne over andelårene. Krydr med timian, salt og peber. Stil fadet i ovnen ved 160 gr. på midterste ovnribbe 3 timer, kødet skal være så mørt, at det nemt løsnes fra benene. Afkøl anden i stegelagen, til den er lunken. Pil kødet fra benene, og kasser ben og skind. Riv kødet i trevler med et par gafler i en skål, og stil det tildækket i køleskab.
  2. Kom det afsmeltede andefedt og skyen i en gryde, og kog det op. Si det over i en anden lille gryde. Lad det afkøle helt i køleskab, så deler det sig i en sky, som ligner gelé og fedt. Bland sky-geléen i andekødet, og kom evt. også 1-2 spsk. andefedt i. Krydr med salt og peber. Stil anderilletten koldt natten over.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper