Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg andebrystfileterne i en smurt bradepande, krydr med salt og peber, og stil fadet i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. På midterste ovnribbe.
  2. Skær fedtet af kødet. Skær kødet i tynde, skrå skiver.
  3. Skold og flå tomaterne, halver dem, og skrab saft og kerner ud, det skal ikke bruges. Kom alle ingredienser til pestoen i en blender eller foodprocessor, og miks det til en jævn masse.
  4. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pestoen i pastaen. Pynt med tomater i tern, snittet forårsløg samt basilikum eller persille. Server pastaen til andekødet.
Velbekomme!
Annonce
Pin it