Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland salt, fem-krydderi, ingefær, hvidløg, eddike og sukker med lidt varmet vand. Læg andestykkerne i en frostpose, hæld marinaden ved, og bind en knude. Læg kødet i køleskabet i 8-10 timer.
  2. Dup kødet tørt, og steg det ved 200 gr. I ca. 20 min., eller til det er gennemstegt.
  3. Varm olien til saucen op i en wok eller sauterpande. Tilsæt først hvidløg og chili, og derefter alt det øvrige, bortset fra bouillon og forårsløg, og rør godt. Når alt er gennemvarmt, tilsættes andekødet i skiver, bouillon og forårsløg, og det hele varmes igennem, jævnes let og smages til. Drys med peanuts, og server med løse ris.
Velbekomme!
Annonce
Pin it