Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. udblød de hvide bønner 10-12 timer i rigeligt koldt vand. Hæld vandet fra. kog bønnerne i frisk vand efter anvisning på emballagen (ca. 45 min.). Lad dem dryppe af i en sigte.
  2. Varm olivenolien op i en stor jerngryde. Brun andebrysterne på begge sider. Svits baconternene i gryden. Hæld fedtstoffet fra undtagen 1 spsk.
  3. Hak løgene, og skær gulerødder og pastinakker i skrå skiver. Svits løg, gulerødder og pastinakker med et par min. kom vin, tomater, hvidløg, timian, salt og peber i. kog retten op, og læg andebrysterne i. Lad retten simre ca. 1½ time under låg. Tag andebrysterne op, og skær fedtet af.
  4. Skum suppen af for fedt. skær kødet i tynde skiver, og kom dem tilbage i gryden. Hæld de hvide bønner i, og kog dem med 5 min. Pynt retten med sorte oliven, basilikum og tomatbåde, eller server pynten til sammen med flute og aïoli.
Velbekomme!
Annonce
Pin it