Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Blend ananas med sukker og korn fra vaniljestangen, og kog det sammen i en lille gryde 3-4 min. Læg husblas i blød i koldt vand ca. 5 min. Tag husblassen op af vandet, og pres overskydende væde bort. opløs husblassen i ananasmosen, når den er blevet lunken (ca. 37 gr.), og tilsæt rom.
  2. Pisk fløden til skum, og vend det i en helt kold ananasblanding sammen med yoghurt. Hæld fromagecremen over i en skål, og lad det stå koldt, til den skal spises (mindst 2 timer).
  3. Rist kokosflager eller kokosmel på en pande, til de er let gyldne.
  4. Læg ananasskiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 100 gr. I ca. 30 min. drys med sukker, og lad dem stå i ovnen ca. 20 min. mere. Sluk ovnen, og lad dem stå ved eftervarmen ca. 30 minutter.
  5. Lav gerne de tørrede ananas dagen før, de skal spises, så de kan tørre et døgn i fri luft.
Tips!
Få styr på husblassen Husblas er manges rædsel, men det er ikke spor svært at arbejde med! Læg husblassen i blød i koldt vand, opløs den ikke i meget varm væske, den skal blot smelte. Rør den i massen med hånden (ikke med elpisker), og opbevar den altid køligt, mens den stivner. Ananas, kiwi, mango og papaya skal varmebehandles, inden du kommer dem i fromage med husblas, ellers vil den ikke stivne. Husblas egner sig ikke til at fryse.
Velbekomme!
Annonce
Pin it