Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Server også grillede majs til disse lækre amerikanske spareribs med coleslaw.
Sådan gør du:
  1. Kog ribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et laurbærblad og et overskåret løg.
  2. Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre.
  3. Riv gulerødderne. Skær bladsellerien i små tern. Skær peberfrugten i tern. Snit forårsløgene. Bland gulerødder, bladselleri, peberfrugt, forårsløg og kål i en skål.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen i salaten. Lad gerne salaten trække en times tid i køleskab. Pynt evt. med brøndkarse.
Tips!
Grillede majs Giv også gerne grillede majs til. Pil dækbladene af majskolberne, og læg majsene i koldt vand en halv times tid. Afdryp dem godt. Pensl med olie, og grill dem ca. 8-10 min. Vend dem flere gange undervejs. Krydr med salt og peber. Giv evt. kryddersmør til
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it