Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom æg, farin, sukker, ingefær og kanel i en skål, og pisk det cremet.
  2. Tilsæt gulerødder og dadler skåret i små tern. Hæld olien i.
  3. Kom mel, salt og bagepulver i en si, og sigt den ned i æggesnapsblandingen.
  4. Hak valnødderne groft, og kom dem i dejen. Rør dejen grundigt sammen, til den er ensartet.
  5. Kom dejen i en form med bagepapir (25 x 25 cm). Stil kagen midt i ovnen, og bag den 45-50 min. ved 200 gr. Dæk kagen med stanniol, hvis den bliver for mørk undervejs.
  6. Pisk smør, flormelis og vanilje cremet, og bland flødeosten i.
  7. Fordel cremen på gulerodskagen, når kagen er afkølet, eller kom cremen i sprøjtepose, og pynt med rosetter på hvert enkelt stykke.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøll/ Opskrift: Susanne Engeltoft Rasmussen
Annonce
Pin it