Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
En lille lækker hapser, der passer perfekt til påskefrokosten.
Sådan gør du:
  1. Kog æggene i 7-8 min., og kom dem i koldt vand.
  2. Halver æggene, og læg æggeblommerne i en skål. Rør æggeblommerne med dijonnaise, karry, cremefraiche, salt og peber.
  3. Læg de halve æg på et fad, og fyld dem med æggeblommecremen. Arranger rejerne på fyldet. Pynt med salatblade og dild.
Tips!
Dijonnaise er mayonnaise, der er rørt med grov sennep. Det købes på glas i større supermarkeder af mærket Maille.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it