Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt sukker og marcipan sammen. Æggeblommerne, revet citronskal, vanillesukker og 3 spsk. lunkent vand røres blødt med evt. håndmikseren.
  2. Smelt smørret (mikrobølgeovn). Pisk æggehviderne med det resterende sukker stive. Hæld dem over marcipandejen, og sigt mel og mondamin over. Tilføj smeltet smør. Vend det hele med let hånd.
  3. Smør springformbunden (28 cm i diam.) med margarine, og læg bagepapir på. Dejen fyldes i og stryges glat. Bag ved 150°C i 30 til 40 minutter på 2. rille.
  4. Når kagebunden er afkølet skæres den vandret igennem, så man har 2 bunde. En bund lægges ned i springformranden og smøres med halvdelen af den opvarmede, blendede abrikosmarmelade.
  5. Hæld vandet af yoghurten. Gelatinen sættes i blød i koldt vand. Hæld abrikoserne på en sigte, og gem saften. Skær halvdelen i små stykker, og tilsæt dem til yoghurten. Den anden halvdel abrikoser uddeles på kagebunden. Opløs gelatinen, og rør den i yoghurten. Pisk en ½ l fløde, og vend den i yoghurten og hæld den over bunden med abrikoserne. Læg den anden bund, som ligeledes er penslet med abrikosmarmelade, på. Lagkagen stilles køligt min. 4 timer eller natten over.
  6. Afdryppede abrikoser fra den anden dåse fordeles over lagkagen. ¼ l saft koges op og jævnes med kartoffelmel eller lignende og hældes over abrikoserne. Når lagkagen er afkølet, løsnes springformranden og tages af.
  7. Pisk resten af fløden, og smør den rundt om lagkagen, og kom de ristede mandelflager på.
Velbekomme!
Annonce
Pin it