Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær de uskrællede æbler i kvarter, og fjern stilk og kernehuse. Skær nu æblerne i små tern, ca. 1 x 1 cm. Kom æbletern, brombær, sukker og vand i en gryde, og kog det sammen ca. 5 min. Afkøl.
  2. Kom æg, mælk, majsstivelse, sukker og vaniljekorn i en gryde, og pisk det jævnt. Kog cremen op, til den bobler under omrøring. Lad den boble ca. 1 min., mens der røres hele tiden. Kom cremen i en skål, og drys med sukker. Afkøl cremen. Pisk fløden til skum, og vend den i cremen.
  3. Fordel makronerne i glas. Hæld sauterne over. Kom æbleblanding og creme lagvist over. Lad gerne desserten trække tildækket i køleskab et par timer. Her har vi pyntet med citronmelisse.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it