Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetaksalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab. Rul dejen ud til et rektangel (18 cm bred og 40 cm lang), den skal være ca. ½ cm tyk. Skær dejen midt over, og læg den ene dejplade på en plade med bagepapir.
  2. Skræl æblerne, og fjern kernehus og stilke. Skær dem i mindre stykker, og kog dem møre i vand med sukker ca. 5 min. Pisk mosen igennem, og lad den køle af. Rør marcipanen i æblemosen.
  3. Fordel æblemosen over dejen på bagepladen. Læg den anden dejplade over.
  4. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe. Skær kagen i mindre tern.
  5. Rør glasuren sammen, og smør den på de udskårne kager, mens de stadig er varme. Drys med kagekrymmel, og lad dem køle af.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it