Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende med sukkeret. Pisk smørret i. Rør citronskal, æblemos, mandler og rosiner i. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det i dejen.
  2. Kom dejen i en springform, 22 cm i diameter, foret med bagepapir.
  3. Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på andennederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den have lidt længere.
  4. Pisk fløden til skum. Pynt den afkølede kage med flødeskum og evt. en kvist frisk mynte.
  5. Æblemos: Flæk vaniljestangen, og skrab vaniljekornene ud. Skræl æblerne, og skær dem i både. Kog æblerne 10-15 min. med vand og den tomme vaniljestang. 2. Tag vaniljestangen op. Mos æblerne med et piskeris. Tilsæt sukker og udskrabede vaniljekorn, og kog kort igennem under omrøring, til sukkeret er opløst. Pisk grøden helt jævn, du kan også vælge at bruge en stavblænder. Afkøl mosen.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it