Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Lækker æbleflæsk til julefrokostbordet.
Æbleflæsk
(4 pers.)
400-500 g svinebryst
1 kg æbler
lidt sukker
Sådan gør du:
  1. Dup 400-500 g svinebryst i skiver tørre med køkkenrulle.
  2. Krydr med peber. Varm panden op ved god varme.
  3. Brun skiverne 1 min. på hver side.
  4. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde.
  5. Drys med salt.
  6. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
  7. Rens 1 kg æbler for kernehus, og skær dem uskrællede i tynde både.
  8. Steg æblebådene møre i lidt af stegefedtet.
  9. Smag evt. til med lidt sukker. Fordel evt. let brunede løg over flæsket.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it