Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Dup skiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Drys med salt. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
  2. Rens æblerne for kernehus, blomster og stilke, og skær dem uskrællede i tynde både. Steg æblebådene møre i lidt af stegefedtet, tilsæt timian, og steg det med et par min. Smag evt. til med lidt sukker. Fordel flæsk og æbler på et fad. Pynt evt. med ekstra timian.
Tips!
Brug ovnen Fordel flæskeskiverne på risten i en bradepande. Krydr dem med salt og peber. Stil bradepanden i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde. Læg dem ca. 1 min. på køkkenrulle. Æblerne er det nemmest at stege på panden.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it