Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær auberginerne i 1 cm tykke skiver på langs. Der skal bruges 8 skiver. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pensl dem med olivenolie og bag dem 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  2. Smuldr fetaosten, og bland den med persillen. Fordel det på aubergineskiverne, og rul skiverne sammen om fyldet. Rul bacon omkring. Læg rullerne i en smurt bradepande sammen med cherrytomater med et kryds i toppen. Krydr tomaterne med lidt salt og peber. Stil bradepanden i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.
  3. OM FETAOST Der er mange typer fetaost i butikkerne, både af ko-, får- og gedemælk. De smager forskelligt, så prøv dig frem til din favorit. Konsistensen er bedst i fetatyper, du selv brækker eller skærer i tern. Når du har åbnet en dåse fetaost, kan den holde sig 4-5 dage i køleskab.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk