Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Over halvdelen af danske kvinder får for lidt!

ANNONCE
Få styr på hvilke vitaminer og mineraler du har brug for her.

Vidste du at betegnelsen vitamin bruges om organiske stoffer, der skal tilføres kroppen udefra, fordi vi ikke selv kan danne dem? Vidste du så også at der findes 13 kendte vitaminer, samt at du har behov for dem alle.

Ifølge DTU fødevarestyrelse spiser seks ud af ti danskere kosttilskud, hvoraf mange spiser dem unødigt – paradoksalt nok får de fleste af os stadigvæk ikke den mængde Jern og D-vitamin vi behøver.  

 

Det at holde styr på ens daglige indtag af vitaminer og mineraler kan til tider være uoverskueligt og lidt af en jungle.  

 

Det helt store spørgsmål er om du i virkeligheden er up-to-date med hvilke vitaminer og mineraler du bør tage?

 

Få styr på hvilke vitaminer og mineraler du har brug for

Annonce

Der findes et hav af vitaminer og mineraler, og priserne varierer fra billigt til dyrt. Men hænger pris og kvalitet sammen, ikk nødvendigvis! Det efterlader en tilbage med spørgsmålet om – hvad skal jeg vælge, og hvordan finder jeg ud af hvad jeg reelt har brug for?

 

TakeDaily er et nyt koncept som gør det nemt og overskueligt at tage sine vitaminer og mineraler dagligt.  I en travl hverdag, hvor tiden er knap, sørger TakeDaily for at du får skræddersyet en løsning, som passer til dig og dit behov.

 

Lige nu kan du få 50% rabat på den første ordre med koden FLIPP50 – klik her og kom i gang med din sundhed. https://takedaily.dk/

 

Det tager KUN 2 minutter, hvor du svarer på spørgsmål omkring din kost, motionsvaner og livsstil, og ud fra dette finder de frem til hvilke vitaminer og mineraler som passer til dit behov. 

 

Vitaminerne og mineralerne lever op til de ernæringsmæssige lovmæssige krav, der er til indholdet. Pris og kvalitet hænger sammen, og for 149 kr. om måneden, sikrer TakeDaily dig, at du får dit daglige supplement af vitaminer og mineraler, som bidrager til din krop der er i balance. TakeDaily sørger for at sende din pakke hjem til din postkasse, så du slipper for den lange kø på posthuset!


Foto: Getty Images
Publiceret: 09-02-2017

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!