Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Stem på Danmarks dejligste garnbutik 2016

Sød betjening, dygtig rådgivning, det bedste vareudvalg, hurtig levering. Rundt i landet er der en hel masse fantastiske garnbutikker – både fysiske og på nettet – som er uundværlige for vores læsere, når de skal købe ind til deres håndarbejder. Hendes Verden vil gerne kåre den allerdejligste i hver sin kategori. Og vi skyder hermed finalen i gang.  

 

Vi har bedt læserne nominere deres favoritbutik til titlen Danmarks dejligste garnbutik, og vi har bedt dem om at nominere i to kategorier – fysiske butikker og netbutikker. Igen i år har vi modtaget rigtig mange nomineringer – mere end 1.400 fordelt på 112 butikker og 30 netbutikker.

 

Hendes Verdens jury har nu udvalgt tre finalister i hver kategori, og du kan være med til at bestemme, hvem af dem der skal løbe med årets titel og de flotte præmier.

 

I kategorien fysisk butik: Skal det være A.H. Modegarn – Kvistgård, Sannes Broderi & Strik  – Tåstrup eller Garniture – Middelfart?

 

I kategorien netbutik: Skal det være hobbii.dk, garnudsalg.dk eller g-uld.dk?

 

Stem på din favorit! Hvis du ønsker at stemme i begge kategorier, kan du stemme af to omgange. Vi skal have din stemme senest søndag den 23. oktober 2016.

Flotte præmier til vinderen:

Gavecheck fra Hendes Verden på 4.000 kr.
Kaffemaskine fra Wilfa til en værdi af 2.499 kr.Til de to gange 2. og 3. pladser er der en flot gavekasse fyldt med lækker chokolade fra Konnerup & Co. Værdi 399 kr. pr. kasse.

Hvem stemmer du på?


 
Fornavn:
Efternavn:
E-mail