Annonce
Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Annonce

Julens bedste opskrifter

Annonce

Annonce

Ugens lækkeri: Kandiserede æbler

Kandiserede æbler får minderne til at flyve nostalgisk tilbage til julemarkeder, tivoli og gamle dage. De er faktisk ret nemme at lave, og de både pynter og smager godt.

 

SE OGSÅ: Te-toddy med rom og æble

Annonce

Kandiserede æbler er faktisk ret nemt at lave, og de både pynter og smager godt.
Sådan gør du:
  1. Vask æblerne og tør dem grundigt. Stik en træpind i hver, og stil dem på en bakke med bagepapir.
  2. Kog sukker, vand og eddike i en gryde over svag til jævn varme. Temperaturen skal være ca. 130 gr.
  3. Fjern gryden fra varmen, og dyp æblerne rundt i sukkerlagen til de er dækkede. Dyp herefter æb-let i kokosmel, og stil dem på bakken med bagepapir.
  4. Spis æblerne nylavede, når de er kolde.
Tips!
Kokos kan udskiftes med finthakkede nødder.
I princippet kan man også sagtens kandisere andre frugter, prøv f.eks. med faste pærer.
Velbekomme!
Opskrifter: Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Annonce

Julens lækkerier

Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz