Annonce
Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Annonce

Julens bedste opskrifter

Annonce

Annonce

Skønne sild til julebordet

Enhver julefrokost har brug for det perfekte sildebord. Det kan du skabe med opskrifterne på kryddersild med æblekarry, sild med mango-agurke-relish, sild i dild, sild med peberrod og rødbede, stegte sild i frugteddike, sherrysild, sildesalat og stegte sild i lage.

 

► SE OGSÅ: Dejlige julesild fra danske kroer

► SE OGSÅ: Klassisk julefrokost

► SE OGSÅ:  Julefrokost for pigerne

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær silden i 3-4 cm’s stykker, og læg dem i en skål.
  2. Pil blommerne ud af æggene, og mos dem. Rør æggeblommerne med mayonnaise, karry, citronsaft, sukker, sojasauce, salt og peber. Hak hviderne og rør dem i.
  3. Skær æblet i tynde både, og fjern kernehuset. Vend æblebådene i karryblandingen. Fordel blandingen over silden eller server den til. Pynt med karse og løgskiver.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Rul hver sildefilet sammen, og læg dem på tallerkner.
  2. Skræl mangofrugten, og skær den i små tern. Skær agurken i små tern. Pil løgene, og skær dem i tynde skiver.
  3. Kog eddike, vand og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Kom mango, agurk og løg i, og kog det sammen i 4-5 min.
  4. Afkøl relishen, og server den til silden. Pynt evt. med renset chili i tynde skiver, dild og bærkapers.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær sildene i 3-4 cm’s stykker, og læg dem i en skål.
  2. Rør cremefraiche med dild, sennep, cayennepeber og salt.
  3. Fordel cremen over silden eller server den til. Pynt med forårsløg og dild.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær silden i 3-4 cm lange stykker, og læg dem i en skål.
  2. Rør peberrod, rødbede i små tern, cremefraiche og mayonnaise sammen. Smag til med salt og peber. Fordel blandingen over silden eller server den til.
  3. Pynt med friskrevet peberrod.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog sukker og eddike sammen i en gryde, til sukkeret er opløst. Bland sorte peberkorn og løg i skiver i lagen, og kog det sammen i 4-5 min. Afkøl.
  2. Vend sildefileterne i rugmel blandet med salt og peber. Steg dem i smør.
  3. Hæld marinaden over de nystegte, stadig lune sild. Lad dem trække i køleskabet i 2-3 timer. Pynt med løgringe og kapers.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Her kommer en af de rigtig nemme og gode sildeanretninger.
Sådan gør du:
  1. Lad fileterne trække i sherryen fra dag til dag. Anret sildene med kapers, peberrod og dild.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Anret de forskellige ingredienser lagvis eller i striber på et fad. du kan evt. servere anretningen med cremefraiche med finthakket rødløg som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Sådan gør du:
  1. Tø sildefilterne op, og klip alle finnerne af. drys kødsiden med salt og peber, luk sildene, og vend dem i æg og rasp. steg sildene gyldne i rigelig olie, og læg dem straks til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Kog lagen op, og køl den af. fortynd den evt. med lidt vand, hvis du finder smagen for tæt. Hæld den over sildene, og lad dem trække fra dag til dag.
  3. Pynt med løgringe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce

Julens lækkerier

Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz