Annonce
Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Annonce

Julens bedste opskrifter

Annonce

Annonce

Du kan nå det endnu: 4 dejlige opskrifter på nem konfekt ❤

Fortvivl ikke, du kan sagtens nå at fylde konfektdåserne. Her får du nogle nemme muligheder:

Dadler med appelsinmarcipan

Juletræer i marcipan

Mini P-tærter

Myntetoppe

► SE OGSÅ: En chokoladelækker jul: 5 søde opskrifter

Annonce
Sådan gør du:
  1. Fyld marcipanen i dadlerne, og lad dem trække tildækket i køleskab ca. 1 time.
  2. Smelt chokoladen. Dyp dadlerne halvt i chokoladen. Læg dem på bagepapir. Lad chokoladen stivne. Opbevar dadlerne i en tætsluttende boks et køligt sted.
Tips!
Du kan også selv lave appelsinmarcipan ved at ælte ren marcipan med 2-3 fintrevne tsk. usprøjtet appelsinskal.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Farv marcipanen med lidt grøn levnedsmiddelfarve, og ælt flormelis i. Del marcipanen i 3 stykker. Rul dem ud i 3 tynde firkanter, 18 x 12 cm, gerne på plastfilm. Læg en af dem i en form foret med husholdningsplast.
  2. Smelt nougaten over vandbad, til den er smørbar. Kom halvdelen af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen. Læg næste plade marcipan over og resten af nougaten. Slut med en plade marcipan.
  3. Sæt formen tildækket i køleskab et par timer. Udstik juletræer, stjerner eller hvilken udstikker du nu lige har ved hånden.
Tips!
Du kan undlade den grønne farve og bare skære marcipan- nougat-pladen i tern.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Hak og smelt chokoladen. Skær skumfiduserne i ½ x ½ cm’s tern, og kom dem i chokoladen sammen med hakkede peanuts.
  2. Fordel massen i 15 små aluforme eller i cirkler på bagepapir. Stil dem i køleskab en times tid, til de er størknede. Pak dem i en lufttæt beholder, og opbevar dem et køligt sted.
Tips!
Sådan smelter du chokolade: Hak chokoladen fint. Gem ?. Smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Rør den sidste ? i.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Form marcipanen til toppe, og stil dem på bagepapir. Lad dem hvile en times tid tildækket i køleskab.
  2. Smelt chokoladen. Overtræk toppene. Stil dem på bagepapir. Pynt med kagedrys. Lad chokoladen størkne. Opbevar stykkerne i en tætsluttende boks et køligt sted.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Julens lækkerier

Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz