Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Smykkedillen - nu kan du lave dem selv

Hobby
Er du også forelsket i alle de lækre porcelænssmykker? Med Pardo smykkeler, kan du lave dine egne ”porcelæns”-smykker. Det er supernemt at arbejde med og kræver kun en almindelig ovn til hærdning.

**
”PORCELÆNS” SMYKKER
Generelle Materialer: Pardo Art Clay i farverne Ivory og Lillac Opal • Pardo motivcutter sæt • Pardonåle • Pardo-roller • Pardo Clay Varnish • Superlim • smykkematerialer (se under de enkelte opskrifter). Alle materialer fra Creativ Company, undtaget af creoler fra www.vinston-design.dk

 

Generelle vejledninger:
Mønster i leret: Du kan lave mønster i leret på mange forskellige måder. Brug for eksempel en gammel blondedug eller et mellemværk. Læg det over det udrullede ler og rul igen henover med Pardo Roller. Brug samme metode med et smukt blad eller andet med mønster. Kun fantasien sætter grænsen.


Flere farver:

Rul ”bundfarven” halvt ud. Læg klatter eller striber på af den anden farve. Rul leret ud til den ønskede størrelse og udstik dine smykker, hvor du synes farvekombinationen er bedst. Hærdning af leret: Leret skal hærde i ovn ved 120 gr. i 20-30 min. Jo tyndere, jo kortere tid. Leret er lidt blødt, når det kommer ud af ovnen, men bliver helt hårdt efter afkøling.

Annonce


Efterbehandling af leret:

For at give leret en blank finish, kan det pensles med Pardo Varnish, der tører helt klart op og ligner en glasering.

 

*
ØRERINGE:
Materialer: Ørestikkere • Creolerring ca. 20 mm • Gamle blonder/mellemværk til mønster.

  

Firkantede ørestikkere: Rul leret ud i to farver, som forklaret. Rul derefter et mønster i leret med blonde eller mellemværk som forklaret. Udstik en firkant med den mindste form. Efter hærdning limes en ørestik på med superlim. Lad leret forblive mat.

 

Runde ørestikkere: Rul et mønster med blonde eller mellemværk i leret som forklaret. Udstik en cirkel med mindste runde form. Efter hærdning limes en ørestik på med superlim. Lad leret forblive mat.

 

Creoler øreringe: Rul leret tyndt ud. Udstik en cirkel med den mindste runde form. Stik hul i midten af cirklen med en nål (husk at lave det stort nok til, at creolen kan komme igennem). Efter hærdning pensles med Varnish og leret sættes på en creol.

 

Hendes Verden nr. 6/2013

 

Tekst: Sasia Laursen
Foto: Jacqueline Fluri
Publiceret: 03-02-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!