Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Hjemmelavet smykke - Ring med stjerne

1
Hobby
Lav selv dine egne fine smykker til dig selv, eller en du holder af. Det er slet ikke så svært, og resultatet bliver virkelig flot.

Smykker til veninderne

Når du først er i gang med smykkefremstillingen, er det ikke noget problem at lave til alle dem du holder af. Tag et stykke crenit og arbejd det varmt i hænderne, så det bliver blødt og nemt at arbejde med. Rul det fladt med en kagerulle til en tykkelse på ca. 2-3 mm.

 

Med små udstiksforme laver du de figurer du ønsker. Prik huller med en nål til øreringe, smykke øskner e.l. Læg figurerne på en bageplade med bagepapir og hærd dem i ovnen ved 100 – 130 grader i 30 min. Lad dem afkøle helt inden du evt. maler dem. Montér dem på øreringe, ringe, til armbånd eller halskæder.

 

TIP
Hvis du ønsker aftryk af blonde i smykkerne skal du først lægge et stykke blonde over dine udrullede masse, hvorefter du ruller en ekstra gang med kagerullen.

Annonce

 

Hendes Verden nr. 46/2012

 

Tekst: Peekaboo Design
Foto: Lene Nissen
Publiceret: 21-10-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
27 apr 2013 00:41
Hej med jer. Jeg kan kun anbefale at prøve at lave siden egne smykker, jeg blev inspireret da jeg læste http://mag.dk/lav-selv-dine-smykkerdesigns/ denne side, og lavet en hygge aften med mine veninder. Jeg købte en del forskellige smykke dele ind, så der var til at vi hver i sær kunne lave et par øreringe samt en finger ring. Mine veninder var vilde med det. Så det er ikke sidste gang at der bliver holdt "gør det selv smykke aften" hos mig. Alt i alt købte jeg smykke dimser ind for 550 kroner, men det var så også inklusiv værktøj plus der er massere løsdele til næste gang. Så en stor anbefaling herfra, om at lave dine egne smykker sammen med veninderne.
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!