Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Giv dine breve et pift

Hobby
Overrask familie og venner med et godt gammeldags brev, og dekorer selv konvolutten. Det er hyggeligt at sidde og pusle med papir, lak og saks, og for hver konvolut bliver du endnu mere inspireret til at lave den næste.

Giv dine breve et pift

Tape, tusch og klistermærker
Det indvendige fra de store rudekuverter kan bruges til nye og mindre konvolutter. Giv dem et enkelt grafisk look med ternet tape, små klistermærker og en neontusch. En zigzagsaks kan give den sidste finish.

 

Spændende breve
Der er noget mystisk og hemmeligt over forseglingslak og stempel. Det er også meget smukt, og enhver vil elske at modtage et forseglet brev. Du kan selv lave konvolutten ved at sprætte en gammel konvolut op og bruge den som mønster på farvet papir, tapet eller udklip. Konvolutter fås i mange forskellige former og størrelser, og man kunne jo vælge fx den mindste og den største for forandringens skyld.

 

Hyggeligt hobbyhjørne
Det er både hyggeligt og sjovt at kreere sine egne konvolutter, og modtageren vil elske det. Find materialer i skuffer og skabe, en rest tapet, farvet- og mønstret papir, en bog med smukke motiver eller tegninger, som man kan klippe i … Og hav redskaberne som udstansningsredskab, tuschpenne, saks, farvet tape, forseglingslak og stempler lige ved hånden. Så er det bare om at bruge fantasien og nyde processen. Hold dig evt. til en form for tema, både hvad angår stil og farver.

Annonce

 

Made by …
Skab din egen grafiske linje med fx brunt pakkepapir, papirposer og andet brunt materiale. Tryk med bogstavgummistempler, og dekorer med farvet tape, små symboler og klistermærker.

 

En ranke af breve
Kønne konvolutter og kort, der kan bruges til alt fra festinvitation og takkekort til ja, dekoration på en snor.

 

Bånd og borter
Pift de klassiske hvide konvolutter op med bånd af mønstret papir, farvet tapet eller både og – brug evt. et udstansningsredskab. Saml enderne bag på konvolutten med klart tape eller et lille klistermærke.

 

Eksotiske navnemærker
De klassiske manilamærker med deres aura af eksotiske rejser til lands og til vands går man aldrig fejl af. Disse er købt, men de er nemme at lave selv af stift karton, en hullemaskine og så et stykke groft sejlgarn eller silkebånd til at binde fast med.

 

Regi er fra Panduro Hobby

 

Hendes Verden nr. 30/2013

Tekst: Gaia Rasmussen
Foto: Kira Brandt
Publiceret: 26-07-2015

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!