Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

En sjov mappe i scrap

Hobby
En stak kaffefiltre, papirrester og pynt er alt, hvad du skal bruge til den søde mappe. Brug den til at gemme i, eller giv den væk med små hilsner og billeder i lommerne.

Du skal bruge
Kaffefiltre * Mønstret papir * Karton i flere farver * Bånd * Snor * Mønstersaks * Brads * Blomster * Rub Ons * Pynt.

Sådan gør du

Find ud af, hvor mange lommer du vil have, her er brugt 6 kaffefiltre. Læg filteret på papiret, og tegn omkring. Klip ud, og lim fast på filteret. Her er brugt rester, så siderne består af flere typer papir. Klip til for- og bagside 2 stk. karton, der på de 2 skrå sider og langs den øverste buede linje er én cm større end kaffefiltrene, men flugter filterets nederste linje (= albummets “ryg”).

Klip den buede linje med en mønstersaks. Klip ryggen i karton efter skabelonen. Klip evt. de 2 sider med en mønstersaks. Klip ryggen i en anden nuance end det øvrige omslag, klip en strimmel = ryggen i omslagets farve, der limes fast på den indvendige side af rygstykket, så omslaget er i én farve, når det er åbent. Sy alle lag sammen med bomuldssnor ved ryggen, se evt. foto. Bind enderne sammen med en knude, der ligger i en afstand, så der kan bladres i albummet. Klip 2 stk. silkebånd, og clips dem på for- og bagside. Dekorer forsiden.

Tags
Tegn omridset af et kaffefilter op, og tegn en ny linje op, der ligger 1 cm inden for kanten hele vejen rundt. Klip 6 kartonstykker = tags. Klip 1 bånd på ca. 12-14 cm, fold det dobbelt omkring kanten på taggen, og hæft båndet på med en clipsemaskine. Læg en tag i hver lomme. Her er tags’ene brugt til tekst og filtersiderne til billeder.

Annonce
Foto: Jes Buusmann
Publiceret: 08-07-2010

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!