Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Mødestedet på Hendesverden.dk


Mødestedet er en gratis service, der formidler kontakt mellem Hendes Verdens læsere.
 
Vil du efterlyse hækleopskrifter, særlige garntyper, receptkuverter eller lign. så opret et indlæg på Hendes Verdens elektroniske mødested.


Sådan gør du:


Du skal udfylde alle oplysninger - dit navn og adresse bliver ikke vist på dit opslag. Når der bliver svaret på dit opslag sker det via email, så husk at være omhyggelig med at udfylde din mailadresse korrekt.


Overskriften er vigtig! Det er den andre brugere kan se på oversigterne - husk også at et billede eller to kan øge dine chancer for at få svar/finde det du søger.


Du kan selv vælge om du vil have svar direkte her på siden, eller om svarene skal sendes til din mailadresse. Uanset hvad du vælger, får du altid en email, når der er kommet et nyt svar.


Du er selv ansvarlig for, at den tekst og de billeder du bruger i dit opslag ikke er af ulovlig eller på anden måde stødende karakter. For at poste et opslag skal du derfor godkende vores vilkår.
Opret en indlæg på opslagstavlen


Vælg:
Skal svarene vises her på siden?


Tilføj gerne et billede, for at gøre dit opslag mere personligt og tydeligt:

Vælg billeder af enten jpg, gif, png eller bmp-format, når du tilføjer billeder. Maximumstørrelse for alle billeder er 12 MB.