Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

 

 

Følg os på Instagram

@alt_vi_elsker

 

 

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

HER&NU: Se de smukke kjoler

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Drys kødet med salt på begge sider, og stil det i køleskabet fra morgen til aften.
  2. Skyl det fri for salt, og læg det i en lille kasserolle sammen med grønsager som skrubbede og skivede aspargeskartofler, snittet forårsløg, halverede små tomater og små buketter af broccoli. Kog det hele ved svag varme i ca. 25 min., og rund smagen af med lidt smør inden serveringen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pute 31 jan 2015 13:27 anneaalien
Spencer 30 jan 2015 18:52 Kirsten Steffensen
Tunica 30 jan 2015 18:46 Kirsten Steffensen
Bamse 30 jan 2015 12:10 byGuggenheim
MUS 27 jan 2015 20:32 Steen
Sprutter 25 jan 2015 10:33 raha

Skønt bagværk