Annonce

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce


Annonce
Sådan gør du:
  1. Drys kødet med salt på begge sider, og stil det i køleskabet fra morgen til aften.
  2. Skyl det fri for salt, og læg det i en lille kasserolle sammen med grønsager som skrubbede og skivede aspargeskartofler, snittet forårsløg, halverede små tomater og små buketter af broccoli. Kog det hele ved svag varme i ca. 25 min., og rund smagen af med lidt smør inden serveringen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Restetrøje 2 sep 2014 20:52 Lone Grove
KORTHOLDER 1 sep 2014 13:03 Steen
FABERGE ÆG NORDISK 1 sep 2014 12:58 Steen
FABERGE ÆG SOMMER 1 sep 2014 12:54 Steen
Trøje str. S/M 31 aug 2014 22:49 Anne Neves

Dagens lækkeri

Skønt bagværk