Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

 

 

Følg os på Instagram

@alt_vi_elsker

 

 

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Drys kødet med salt på begge sider, og stil det i køleskabet fra morgen til aften.
  2. Skyl det fri for salt, og læg det i en lille kasserolle sammen med grønsager som skrubbede og skivede aspargeskartofler, snittet forårsløg, halverede små tomater og små buketter af broccoli. Kog det hele ved svag varme i ca. 25 min., og rund smagen af med lidt smør inden serveringen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Strikkeleg 28 apr 2015 10:56 Hanne Pjedsted
Grydelapper m.m. 27 apr 2015 19:35 Majbrit Dam
Grydelapper m.m. 27 apr 2015 19:32 Majbrit Dam
KILLING 26 apr 2015 19:39 Steen
Hæklet kinderæg 24 apr 2015 14:17 Lene Larsen
Kniplet Lysdug. 23 apr 2015 16:54 kniplemor
Skjortekrage 21 apr 2015 09:25 anneaalien

Dagens lækkeri