Annonce

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce


Annonce

7 lækre og nemme pastaretter

Du kan finde pastaretter med fisk, skaldyr, grøntsager og kød. Der er med andre ord pastaretter for enhver smag.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget, og svits det i olie 1 min. Svits baconen med. Kom kødet i, og steg det med, til det har skiftet farve. Kom bouillonen ved, og lad det snurre sammen i ca. 10 min.
  3. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kom ærterne i. Kog retten kort igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær courgetten i meget tynde strimler, og snit løget. Steg kammuslingerne på en pande i den ene spsk. olie. Krydr dem
  3. Kom den anden spsk. olie på panden, og svits courgette og løg, til det er blødt, men uden at det tager særlig farve. Kom chili, rosmarin, hvidløg, tomat og hvidvin på panden, og kog det hele sammen 3-4 min. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt kammuslingerne i, eller server dem til pastablandingen.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Nip bønnerne, og kog dem med pastaen de sidste 6 min. Af kogetiden. Afdryp pasta og bønner i en sigte.
  2. Hak løget, og skær kartoflerne i tern. Varm olivenolien op på en dyb pande, og svits løg og kartofler, til de får lidt farve. Tilsæt persille, hvidløg, kikærter og bouillon, og kog det hele sammen 3-4 min. Vend det sammen med bønner og pasta.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel pinjekerner og oliven over, og pynt med basilikumblade og parmesanost.
Velbekomme!

Pasta og nudler
Disse kødboller er stegt i ovnen, det er nemt og giver en koncentreret smag.
Sådan gør du:
  1. Svits løg og hvidløg i olie i en gryde. Kom de flåede tomater, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber i. Kog saucen ca. 15 min. uden låg for svag varme.
  2. Kom alle ingredienserne til kødbollerne i en skål, og rør det sammen.
  3. Form kødboller med en barneske, og fordel dem i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 15 min., til de er gennemstegte.
  4. Kom kødbollerne i tomatsaucen, og varm kort igennem.
  5. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pasta og sauce sammen. Pynt evt. med basilikum.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og rør gradvis fløden i gryden, mens der røres. Smag til med salt, peber og lidt revet citronskal.
  2. Bland med hakket dild og laks, og server straks.
Velbekomme!

Pasta og nudler
En nem pastaret med røgede muslinger vælter ikke budgettet, og den slags fisk er der ikke nogen ben i.
Sådan gør du:
  1. Klip baconen i strimler, og rist dem i deres eget fedt. Tag dem op. Skær de pillede løg i smalle både, og steg dem hurtigt i baconfedtet. Tag dem af panden. Kog panden af med lidt muslingevand.
  2. Kog pastaen i rigeligt saltet vand. Hæld vandet fra, og bland pastaen med bacon, muslinger, løg, olie og det siede afkog fra panden.
  3. Drys evt. med masser af hakket persille, og server straks.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kom ærterne i kogevandet til pastaen de sidste par min. af kogetiden.
  2. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor og miks det jævnt.
  3. Vend pestoen i pastaen.
Velbekomme!
Annonce
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Skønt bagværk