Søg i denne blog...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

 

Hvilke havemøbler passer til lige akkurat dig?

Publiceret: 20 dec 10:48
Tags: afslapning, fritid, hygge, udenfor, havemøbler

Hvilke havemøbler, som lige akkurat du bør vælge, afhænger fuldkommen af din stil, og hvad du har i sinde at bruge dem til. Et godt eksempel på et møbel, som mange vælger at gøre til en del af deres havesortiment er dog en solvogn. Køber du en sådan, er følgende parametre du kan gøre dig overvejelser i forhold til:

Prisen

Det første punkt på listen, der også er med til at definere mulighederne indenfor flere af de nedenstående kategorier, er naturligvis prisen.

Der er nemlig en generel holdning i Danmark, der lyder, at havemøbler ikke er noget man bør investere ret mange penge i. Det er møbler af plastik, der står udenfor og bliver rigtigt godt og grundigt ulækre, før de bliver erstattet.

Køber du af kvalitet undgår du det ovenstående. Du kan desuden forvente at beholde dine møbler i mange år frem, såfremt du passer godt på dem.

Samtidig må du dog være beredt på, at prisen også kommer længere op.

Design og stil

Indenfor havemøbler findes der mange forskellige stilarter. Der er det simple/simplistiske og samtidigt moderne. Denne stil benytter mange sig af - netop fordi den er neutral samt moderne, hvormed den går med alt. 

Derudover bliver der dog stille og roligt også åbnet op for mere af det rustikke og det kreative, hvilket skaber nye idéer til godt design. Du bør altså kigge dig godt omkring, før du udvælger lige akkurat det møbel, som du finder lækkert -> Der er mange at vælge imellem.

Materialet

Det sidste store punkt, hvor der virkelig sker en udvikling for tiden, er indenfor de mange forskellige materialer der benyttes.

Her har vi, de senere år, stiftet bekendtskab med Polyrattan, Non-wood, betonhavemøbler og deslige.

Generelt sker der meget nyt på feltet og det giver nogle unikke muligheder, for at skabe produkter, der for alvor giver nye udtryk og spændende sammensætningsmuligheder.

Så vil du have nye, lækre havemøbler, bør du altså bare gribe chancen og investere i møbler af slagsen, der holder i mange år frem - Det betaler sig i længden, dette både i forhold til glæde ved at eje et lækkert produkt, men også økonomisk, fordi møblerne gerne holder dét længere, så længere de bliver plejet godt.

Facebook-kommentarer

Kommentarer

0
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!

Sidst online: 20 dec 10:28
Bor i: Assens
Fødselsdag: 6 aug 1997

Så mange er vi!

Medlemmer: 12305
Ny blog-indlæg sidste dage: 0
Nye billeder dag: 0