Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Brevkassen: Vi gider ikke have hende med på skiferie!

Brevkassen - Mellem kvinder
Skal veninden have lov til at komme med på skiferie?

Spørgsmål?

Vi er tre veninder, der igennem flere år er taget på skiferie sammen. Fra før vi fik mænd og børn og til nu, hvor vi har begge dele – men aldrig med på ski. Vi har en fjerde veninde, som også er en skøn pige, hun har dog aldrig været interesseret i skiturene – eller i sportslig udfoldelse i det hele taget, men har været en lige god veninde for det. Nu er hun imidlertid kommet i tanker om, at hun gerne vil med os i år, og hun tager det som en selvfølge, at hun er varmt velkommen. Sagen er bare den, at vi andre tre er dygtige og rutinerede skiløbere, som tager af sted for netop det, mens hun taler om venindehygge, god mad, lange nætter med rødvin og om at følges på nemme og korte langrendsture, “så jeg også kan være med”. Jeg har talt kort med den ene af de andre om det, og hun var – som jeg også tror den anden er – af samme mening som mig: At det gider vi bare ikke. Men hvordan får vi sagt til hende, at hun faktisk ikke er velkommen på skituren? Hun blev skilt for halvandet år siden, og om det er derfor, hun pludselig vil med os på ferie, skal jeg lade være usagt, men det gør det jo ikke ligefrem nemmere at afvise hende.
Kh Pia

 

LÆS OGSÅ: Kom i form til skiferien

 

Svar!

Hvor jeg forstår jer. For os, der elsker at stå på ski, er den ene – dyre! – skiferie om året hellig, og den skal bruges til at stå på ski, fra liften åbner, til den lukker. Hvis I alle er gode veninder, så er problemet forhåbentlig reelt ikke, at I ikke vil have hende med, men at I ikke vil lave om på en velfungerende model for skiferien for hendes skyld. Og det synes jeg, at I er i jeres helt gode ret til at sige. Sig lige ud, at hun vist har misforstået, hvad det er for en ferie, I holder. At I er på pisten fra morgen til aften, at I falder dødtrætte om tidligt på aftenen, og at det også vil blive sådan i år. Sig, at hun selvfølgelig er velkommen på disse betingelser. I kan også, hvis I alle har tiden og penge til det, foreslå, at I i stedet laver en venindeweekend mere efter hendes smag med rødvin, nattesnak og masser af hygge.
Rigtig god skiferie, Iben

 

LÆS OGSÅ: Her får du den bedste skiferie

 

Svar!

Enig med Iben. Jeg forstår fuldstændig, at I ikke vil have hende med. Og er helt enig i, at I bliver nødt til at fortælle hende det. Kunne man sige det lige ud: At I simpelthen ikke har de samme forventninger og ønsker til ferien? Og kunne man så måske foreslå hende, at I gør noget andet sammen. Hvis I har tid og mulighed for det, kan I jo tage på en weekendtur i løbet af foråret. Jeg synes egentlig ikke, I skylder at give noget i ”bytte”, men I skylder hende at være ærlige. Og måske vil det gøre det lettere for både jer og hende at have et andet ”fælles projekt” at se frem til … og en ekstra weekendtur med veninderne er jo ikke at kimse ad.

God tur
Maj

  

Publiceret: 15-11-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!

Mellem kvinder - vi svarer:

 

Inga Walløe, 48 år

Bor på landet med
kæreste og hund.
Har en voksen datter.

 

Iben Nielsen, 60 år

To voksne døtre +
to børnebørn. Bor
sammen med sin
mand gennem 35 år.

 

Pernille Høyrup, 39 år
Bor i lejlighed på
Vesterbro med
to små børn.

 

Tine Thøgersen, 38 år
Tre børn og et lille hus i
forstæderne.

 

Maj B. Sørensen, 38 år

Bor i lejlighed
med mand og søn.

 

Har du et problem – stort eller lille – så send dine tanker til os. Vi er ikke eksperter, men kvinder med forskellige liv og erfaringer, måske har vi nogle svar, der kan hjælpe dig videre.

 

Du kan skrive til 'Brevkassen - Mellem kvinder' her:

brevkassen@hendesverden.dk

Hendes Verden i denne uge