Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Brevkassen: Teenagere i sommerhuset?

Brevkassen - Mellem kvinder
Vil du låne dit sommerhus ud til teenagere?

Spørgsmål?

En af mine gode venner har en teenagedatter på 17 år. Hun har netop fået en kæreste, og det er den rene fryd. Forelskelsen lyser ud af dem begge, og det er ikke meget, man ser til hende, når han er på besøg. Men sidste gang, jeg var forbi, fik jeg alligevel et glimt af de to turtelduer. De  kom nemlig ind i stuen for at spørge om de måtte låne mit sommerhus, som pigen kender fra hyggelige weekender, da hun var mindre. Jeg blev faktisk taget med bukserne nede og svarede, at ja, det kunne vi da godt finde ud af. Men siden er jeg kommet på andre tanker. For det første ved  jeg faktisk ikke om pigen – eller kæresten for den sags skyld – er ansvarlige og praktiske nok til at aflevere et sommerhus i den stand, det nu skal afleveres i: rengøring, ud med skraldepand etc., etc. Men også alt det andet som at slukke for el og vand og lukke døre og vinduer. Samtidig  er jeg heller ikke specielt sikker på, at de ikke kunne finde på at invitere til fest. Ingen af de tanker huer mig. Jeg er lidt øm over huset, må jeg indrømme. Men nu er jeg jo kommet til at sige, at det nok kan lade sig gøre. Jeg ville helt ærligt gerne give dem en weekend ved vandet. Men jeg er gået mere og mere kold på ideen. Hvad gør jeg?
Sommerhusejeren


Svar!

Du må gøre, som du har lovet, men selvfølgelig ikke uden at tage en god og lang snak om ansvar og almindelige husregler. Kan du ikke tage med de unge op i sommerhuset og installere dem, så de ved, hvad de må, skal og ikke mindst ikke skal? Og så synes jeg også sagtens, at du kan sige, at du låner sommerhuset ud til dem og ikke deres venner, som du ikke kender. Måske vil du opdage, at de unge faktisk er superansvarlige og overrasker på den positive måde. De vil jo sikkert bare have en weekend for sig selv uden forældre, og unge i den alder har det med at være langt mere fornuftige end de lige giver udtryk for. PS Jeg synes, at det er supersødt af dig, at du trods alt sagde ja og ikke prompte udelukkede idéen om at låne dit hus ud.

Inga

Publiceret: 30-09-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!

Mellem kvinder - vi svarer:

 

Inga Walløe, 48 år

Bor på landet med
kæreste og hund.
Har en voksen datter.

 

Iben Nielsen, 60 år

To voksne døtre +
to børnebørn. Bor
sammen med sin
mand gennem 35 år.

 

Pernille Høyrup, 39 år
Bor i lejlighed på
Vesterbro med
to små børn.

 

Tine Thøgersen, 38 år
Tre børn og et lille hus i
forstæderne.

 

Maj B. Sørensen, 38 år

Bor i lejlighed
med mand og søn.

 

Har du et problem – stort eller lille – så send dine tanker til os. Vi er ikke eksperter, men kvinder med forskellige liv og erfaringer, måske har vi nogle svar, der kan hjælpe dig videre.

 

Du kan skrive til 'Brevkassen - Mellem kvinder' her:

brevkassen@hendesverden.dk

Hendes Verden i denne uge