Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Brevkassen: Skal jeg kontakte min gamle veninde?

1
Brevkassen - Mellem kvinder
'Stemmen' fra fortiden' har mistet kontakten til sin gamle veninde, men har nu fået lyst til at kontakte hende og genoptage deres venskab. Skal hun kontakte hende?

Spørgsmål?

Jeg er netop flyttet i hus, og i den anledning fandt jeg en hel kasse med gamle breve fra min folkeskoleveninde, som jeg hang tæt sammen med igennem hele skoletiden. Efter skolen var vi nære venner i yderligere seks-syv år. Og da jeg blev student, boede vi et års tid i London sammen. Da vi var i begyndelsen af 20’erne mødte hun en noget ældre mand, som hun ret hurtigt købte hus og blev et meget etableret par sammen med. Vi andre venner og veninder festede videre og sås over pizzaer, musik og film, mens min veninde fik en ældre omgangskreds, og de gange, hun inviterede nogle af os til deres fester og lignende, var succesen til at overskue. Vi blev ikke uvenner, men en gensidig skuffelse og mangel på forståelse for hinandens valg lå lidt i luften. Så over de næste år gled vores venskab ud og blev til fødselsdags- og julehilsner, som dog også er stoppet for flere år siden. Da jeg læste de gamle breve, fik jeg imidlertid lyst til, at vi skulle ses og snakke sammen igen og måske endda genoptage vores venskab. Vi har jo årevis af historie og minder sammen, og vi havde en fortrolighed, som jeg aldrig siden har haft med andre veninder. Jeg ved, hun bor i vores barndomsby med mand og to børn. Jeg bor en lille times kørsel derfra med min kæreste og vores to børn. Jeg kunne dog høre på min mand, at han ikke var så begejstret for ideen som mig. Der er jo gået mange år, som han sagde, og måske ville jeg blive skuffet. Har han ret, eller hvad synes I? Hun er ikke på facebook, og jeg har ingen mailadresse på hende, så den lille uforpligtende føler er svær – jeg ville blive nødt til at ringe direkte til hende med et eventuelt forslag om at mødes.

Kærlig hilsen ”stemmen fra fortiden”

 

► Læs også:  Vennerne løj for os!

 

Svar!

Lad være med at lytte til din mand! J a, undskyld mig, men jeg synes slet ikke, han har noget at skulle have sagt her. Måske bliver du skuffet, ja – og hvad så? Sådan er livet nu engang, og så må du tage det, som det kommer. Når du har så meget lyst til i det mindste at prøve at genskabe kontakten, så skal du selvfølgelig give det et forsøg. Du har i mine øjne ikke noget at tabe, men alt at vinde.
Held og lykke
Maj

► Læs også: M in fars kæreste er en harpe!

 

Svar!

! Se at komme af sted! Du har jo intet at miste, men meget at vinde. Måske kan I ikke sammen, måske bliver det et akavet møde, men hvad så, så får du hende ud af hovedet. Men måske klikker I igen, nu hvor I begge er blevet modne, voksne kvinder, og så kan I få fantastisk glæde af hinanden. Når man bliver ældre, bliver det sjovt nok tit vigtigt med tråde til barn- og ungdommen, måske fordi der bliver færre og færre, som har kendt en på den måde, så også på den lange bane kan en genoptagelse af venskabet blive til glæde.
God tur, Iben


Publiceret: 31-01-2015

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
7 feb 2017 08:34
Ja hvis det er du føler så kontakt hende. Held og lykke
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!

Mellem kvinder - vi svarer:

 

Inga Walløe, 48 år

Bor på landet med
kæreste og hund.
Har en voksen datter.

 

Iben Nielsen, 60 år

To voksne døtre +
to børnebørn. Bor
sammen med sin
mand gennem 35 år.

 

Pernille Høyrup, 39 år
Bor i lejlighed på
Vesterbro med
to små børn.

 

Tine Thøgersen, 38 år
Tre børn og et lille hus i
forstæderne.

 

Maj B. Sørensen, 38 år

Bor i lejlighed
med mand og søn.

 

Har du et problem – stort eller lille – så send dine tanker til os. Vi er ikke eksperter, men kvinder med forskellige liv og erfaringer, måske har vi nogle svar, der kan hjælpe dig videre.

 

Du kan skrive til 'Brevkassen - Mellem kvinder' her:

brevkassen@hendesverden.dk

Hendes Verden i denne uge