Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Brevkassen: Min mand snorker!

Brevkassen - Mellem kvinder
'Trætte hustru' overvejer, om ikke hun bare skulle begynde at sove permanent i et andet rum end sin mand. Hvad ville du gøre?

Spørgsmål?

Jeg er lykkelig gift på 20. år med en dejlig mand. Men ingen er fuldkommen. Han snorker. Så meget, at det fuldstændig spolerer min nattesøvn. Jeg sover med ørepropper, men vågner alligevel stort set hver nat af hans højlydte snorkeri. Og det er jo ikke bare vores nætter, der lider under snorkeriet. Om dagen er jeg ofte uoplagt, irritabel og ja, træt, tangerende til udmattet. Og allerede når vi har spist aftensmad og ryddet af, begynder jeg at tænke på, hvornår jeg skal gå i seng, for at være helt sikker på at kunne nå at falde i søvn, inden han kommer op. Sover jeg ikke før ham, er det helt umuligt for mig at falde i søvn. Nogle gange er jeg stået op om natten og er gået ned og har lagt mig på sofaen for at få bare et par helt uforstyrrede timers søvn. Og det er himmelsk. Og dagen efter kan jeg jo mærke både mere energi, glæde og overskud på arbejdet, til huslige sysler og samvær! Jeg overvejer faktisk, om ikke jeg bare skulle begynde at sove permanent i et andet rum end min mand. Vores ældste søn er for nylig flyttet hjemmefra, så måske kunne jeg endda få mit eget værelse. Men hvad så med vores intime samliv? Vil min mand blive såret? Hvad tænker I om mine/vores muligheder?

Træt hustru

 

Svar!

Efter 20 år med dårlig søvn, hadefulde skub, ørepropper, mærkelige sovestillinger med fingrene i ørene osv, fordi min mand snorker lige så meget som din, tog vi konsekvensen og fik hvert vores soveværelse. Hvilken lise. Samtidig faldt irritationstærsklen over for hinanden markant, fordi vi begge var mindre trætte, ikke havde nattens slåskampe med i bagagen, og i det hele taget fandt hinanden meget mere tiltalende. Man kan stadig ligge i arm, før man går hver til sit, komme trissende, når man drømmer, aftale stævnemøder og alt det andet dejlige. Det eneste, der ikke sker, er det helt spontane ’i sidste sekund inden søvnen lille hurtige samvær’ – men dem var vi alligevel gerne for trætte til, eller jeg var for fokuseret på, ligesom du, at skynde mig at nå at falde i søvn som den første. Så jeg kan kun anbefale hvert sit værelse – man både sover og elsker bedre.

Den udsovede Iben

 

Svar!

Få dig dit eget værelse – og det kan da kun gå for langsomt! Jeg har selv haft perioder med  søvnbesvær, der kun blev forværret af, at min mand ”dumpede” i seng et par timer senere end jeg selv. Derfor har jeg ofte måttet ligge i et andet værelse, og nej, det er ikke gået ud over intimiteten. Tværtimod, for hvis man er udhvilet , har man jo også mere energi til alting, Så det er da bare om at få hver jeres soveværelse. Flere og flere gør det. Og havde jeg selv muligheden, ville jeg ikke tøve et sekund. P.s. Jeg er sikker på, at din mand ikke vil klage, når han pludselig oplever din forvandling fra omvandrende zombie til en kvinde, der rent faktisk har overskud og energi til intimitet – hvad enten det foregår i jeres fælles soveværelse eller I går ”på besøg” hos hinanden.
Maj

 

Publiceret: 09-09-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hendesverden.dk!

Mellem kvinder - vi svarer:

 

Inga Walløe, 48 år

Bor på landet med
kæreste og hund.
Har en voksen datter.

 

Iben Nielsen, 60 år

To voksne døtre +
to børnebørn. Bor
sammen med sin
mand gennem 35 år.

 

Pernille Høyrup, 39 år
Bor i lejlighed på
Vesterbro med
to små børn.

 

Tine Thøgersen, 38 år
Tre børn og et lille hus i
forstæderne.

 

Maj B. Sørensen, 38 år

Bor i lejlighed
med mand og søn.

 

Har du et problem – stort eller lille – så send dine tanker til os. Vi er ikke eksperter, men kvinder med forskellige liv og erfaringer, måske har vi nogle svar, der kan hjælpe dig videre.

 

Du kan skrive til 'Brevkassen - Mellem kvinder' her:

brevkassen@hendesverden.dk

Hendes Verden i denne uge